Ambassadeursnetwerk Haaglanden

Het Ambassadeursnetwerk Haaglanden zet zich speciaal in voor de inclusieve arbeidsmarkt.

Het ambassadeursnetwerk is een initiatief van het regionaal Werkbedrijf. Het  belangrijkste doel van een Werkbedrijf is het realiseren van de Banenafspraak voortkomend uit de Participatiewet. Het Ambassadeursnetwerk zet zich specifiek in voor een inclusieve arbeidsmarkt, waar banen gecreeerd worden voor mensen met een arbeidsbeperking.

Inspireren en informeren

Het netwerk inspireert, brengt bestaande netwerken en initiatieven samen ondersteunt werkgevers bij het realiseren van deze doelstelling. Als de verbindende schakel tuseen de overheid en werkgeversorganisaties brengt het netwerk mensen samen. Tegelijkertijd vormt het netwerk een klantbord voor betrokken partijen. Het ambassadeursnetwerk is ontstaan vanuit ondernemersorganisatie VNO-NCW en MKB, als antwoord op de Participatiewet die in 2015 van kracht is gegaan. Daarin is afgesproken dat landelijk voor 2026 125.000 extra banen gecreeerd moeten worden voor meensen met een arbeidsbeperking.

 

Wat doen we? 
We brengen bestaande netwerken samen en verspreiden kennis en ervaring van werkgever op wergever op het gebied van de inclusieve arbeidsmarkt..

 

Meer weten? 
Wij staan klaar om jullie vragen te beantwoorden. Of het nu gaat over het ambassadeurschap, De Banenafspraak, de Participatiewet, regelingen en subsidies of het delen van good practices. Het Ambassadeursnetwerk Haaglanden biedt het platform. Stel uw vraag aan Astrid Homan of lees verder op www.opnaarde100000.nl en op www.banenafspraken.nl.

Volg ons ook op Facebook: WSPHaaglanden.

 

Astrid Homan
Coordinator Ambassadeursnetwerk Haaglanden

astrid@pettirosso.nl

06 400 614 61 

 

Deel deze pagina