Ambassadeursnetwerk Haaglanden

Ook in arbeidsmarktregio Haaglanden zetten verschillende partijen zich in voor het behalen van de doelstelling van de banenafspraak. Zo zijn er de WSP's, UWV en netwerken als MVO Westland, Werkwaardig en de 99 van Haaglanden.

ondernemen-met-je-hart-blauw-logo-ambassadeursnetwerk-hgl

Ambassadeursnetwerk Haaglanden

Ambassadeursnetwerk Haaglanden verbindt verschillende initiatieven en laat nóg meer partijen meedoen. Het netwerk is een samenwerking tussen werkgevers en overheden en werkt als schakel tussen overheids- en werkgeversorganisaties en initiatieven. We delen kennis en ervaringen en we verkennen de mogelijkheden om sociaal inclusief te ondernemen. Dit netwerk wordt mede mogelijk gemaakt door VNO-NCW West, MKB Den Haag en WSP Haaglanden. 

Bekijk de nieuwe flyers met Jan Vrij van AH Vrij en Koen Heyl van W.K. Heyl

Meer banen voor mensen met een arbeidsbeperking

In de Wet banen­afspraak staat dat in de periode tot en met 2025 er in totaal 125.000 banen bij moeten komen voor mensen met een arbeidsbeperking: 100.000 bij werkgevers in de markt en 25.000 bij overheidswerkgevers.

Lees meer op de websites Op naar de 100.000 banen en Banenafspraken

ambassadeursnetwerk-haaglanden-astrid-homan-co-rdinator

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van inclusief werkgeverschap en wat voor u de mogelijkheden zijn? Wilt u in contact komen met andere werkgevers die al met het thema actief zijn? Wilt u een bijeenkomst over dit onderwerp bijwonen of een bijeenkomst organiseren? Neem contact op met Astrid Homan, coördinator Ambassadeursnetwerk:

informatie@ondernemenmetjehart.nu

www.ondernemenmetjehart.nu

 

Deel deze pagina