filofax

Filofax-notebooks combineert gemak met verfijning voor hun gebruikers. Voor sommige mensen zegt niets dat ik georganiseerd en bereid is als een Filofax-notebook. Ze bieden het gemak van een reguliere notebook met de veelzijdigheid voor maatwerk. Ik ben al jaren een grote fan van dit bedrijf en hun producten blijven gewoon beter. Een jaar geleden kocht ik mijn eerste Filofax-notebook. Hier is mijn beoordeling van dit handige kleine apparaat, en wat Filofax kan doen voor uw bedrijf.

Het grote ding dat Filofax-notebooks onderscheidt, afgezien van andere producten is het feit dat ze u in staat stellen om ze voor uzelf of voor uw bedrijf aan te passen. U kunt de omslagpagina en de kleur van alles uitkiezen. Je kunt een hete roze omslagpagina of een schattig klein T-shirt gebruiken om het een beetje aan te kleden. Je kunt zelfs persoonlijker worden met je woordkeuze voor de notebook.

Deze notebook heeft alle functies als de grotere, maar het is veel kleiner. Als je veel reist, waarderen je hoe klein dit kan zijn, waardoor het perfect is voor uitstapjes. Ik kan dit met me meedragen en het weegt niet veel, wat het een echt actief maakt als ik een lange weg moet reizen. Wanneer ik op vakantie ben, draag ik zelden meer dan één ding, dus het hebben van alles op één plek is extreem handig.

Ik kan zelfs een paar pagina’s aan materiaal passen.

Ik hou van het feit dat Filofax-notebooks zijn gemaakt van extreem duurzame materialen. De hoezen zijn niet gemaakt van papier en inkt, maar van duurzaam leer. Dat betekent dat er geen kraken en kromtrekken, wat belangrijk is als u deze in een professionele capaciteit gebruikt. Ik heb verschillende Filofax-notebooks in mijn tas in mijn hele leven gedragen. Ik heb ze genomen op gezinsvakanties, naar de kerk, naar de sportschool, en zo ongeveer ergens anders die je kunt voorstellen. Ze hielden weer op en ik maak me nooit zorgen om ze beschadigd raken.

Als ik nieuwe items koop voor mijn eigen bedrijf, probeer ik ze te matchen met mijn Filofax-notebooks. Op deze manier komen ze perfect op en zien ze er nog beter uit. Deze notebooks zijn echter een ernstige investering, dus zorg ervoor dat u alleen de beste materialen krijgt. Er is niets erger dan om te bezoeken voor iets minder dan van hoge kwaliteit. Het kan je bedrijf echt pijn doen, dus het is een geweldig idee om het onderzoek te doen voordat je besluit om iets te kopen.

Filofax-notebooks is een grote investering omdat ze multifunctioneel zijn. Ze kunnen helpen om uw bedrijf te allen tijde georganiseerd en professional te houden. Ze besparen je ook tijd en stellen je toe meer te doen met je tijd.

Wil je een bepaalde kleur Filofax notitieboek kopen maar ontbreekt hij in ons assortiment? Klik hier