bitcoins

Hoe Bitcoins te krijgen

Bitcoinmeester.nl Een van de belangrijkste stappen om te leren hoe u bitcoins kunt krijgen, is het hebben van een virtuele portemonnee. Virtuele portefeuilles, ook wel privésleutels genoemd, worden gemaakt op een webserver die uw openbare en privésleutels (of wachtwoorden) uniek maakt voor uw portemonnee.

Dit zorgt ervoor dat niemand anders toegang heeft tot uw portemonnee en toegang tot uw geld. Veel mensen geven er de voorkeur aan hun Facebook- of MySpace-accounts te gebruiken als hun privésleutels, maar dit is veel minder veilig omdat alleen u het wachtwoord heeft en niemand anders het.

Nadat u uw portemonnee heeft aangemaakt, is de volgende stap om te leren hoe u aan de slag kunt gaan met het verdienen van bitcoins. Er zijn twee verschillende methoden om dit geld te verdienen. De eerste is door middel van mining, waarbij bepaalde patronen in het grootboek worden gevonden. Deze patronen worden patches genoemd en ze worden beloond voor elk blok dat wordt gedolven.

U kunt ontdekken hoe u aan de slag kunt met mijnbouw door de gids bovenaan uw privésleutellijst te bekijken.

De tweede methode om aan bitcoins te komen, is het downloaden van een stukje software op uw computer dat wordt gebruikt voor het genereren van cheques. Deze programma’s worden webportefeuilles genoemd en kunnen worden gebruikt in combinatie met de privésleutels die u in uw portemonnee bewaart. Webportefeuilles zijn vergelijkbaar met die u zou gebruiken op sociale netwerksites, zoals Facebook, MySpace en andere. Met deze webportefeuilles kunt u uw saldo controleren en andere functies uitvoeren via een reeks webopdrachten.

Deze twee methoden zijn de beste manieren om te leren hoe u bitcoins kunt krijgen, maar er zijn er nog veel meer die u kunt proberen. Een populaire manier is via internetmarketing, waarvoor weinig tot geen technische vaardigheid vereist is. Er zijn verschillende websites die u betalen voor elke inkomende link waarop wordt geklikt. Hoe meer links je hebt, hoe meer geld je verdient. Het is een heel eenvoudig systeem, maar veel mensen hebben nog steeds moeite om aan de slag te gaan.

Andere mensen die hebben geleerd hoe ze op andere manieren bitcoins kunnen krijgen, zijn onder meer degenen die aanzienlijke hoeveelheden rijkdom hebben opgebouwd met behulp van de diensten van de populaire online marktplaats eBay. Met eBay kun je niet alleen producten verkopen; Als je wilt weten hoe je thuis wat bitcoins kunt verdienen, kan dit een goede optie zijn om te overwegen.

Er zijn andere manieren om bitcoins te krijgen dan via internetreclame of het kopen en verkopen van goederen op internet.

U kunt ook een website bezoeken met de naam bitcoins, waarmee u virtuele valuta kunt verhandelen. Door dit te doen, kunt u binnen enkele minuten gratis bitcoins verdienen door transacties uit te voeren met andere gebruikers van dit nieuwe type virtuele uitwisseling. Dit kan worden gedaan via een service genaamd de bitcoins-uitwisselingen.

Bitcoin kopen (BTC) met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester