litecoin

De populariteit van Litecoin bij online handelaars die in de afgelopen tijd in alternatieve valuta’s handelen, groeit exponentieel. En voor een goede reden – de Litecoin-maker, Litecoin-ontwikkelaar en Traderdashboards, heeft veel gedaan om het op de kaart te zetten en om het te promoten. Dus waar gaat het allemaal over? Waarom zou je investeren in Litecoin? In dit artikel zouden die vraag gaan onderzoeken en u enkele aanwijzingen geven om te overwegen of u het aan uw beleggingsportefeuille moet toevoegen. Immers, met zo’n vluchtige markt en met zoveel mogelijkheden, is het het niet om een alternatief te overwegen?

Op papier heeft Litecoin een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van Bitcoin, meestal zijn goedkopere, snellere en betrouwbare transactieverwerking. Maar dit hangt allemaal vaak af van hoe u het geld wilt gebruiken dat u investeert. Enige tijd zal onthullen of LTC uiteindelijk BTC rivaliseert als een waardevolle betaalmethode, maar in het moment van vandaag is Litecoin tenminste een meer voorkeur investeringskeuze.

Maar wat als je graag grote hoeveelheden munten koopt en verkoopt zonder te wachten op lange perioden voor bevestiging? Als je het niet erg vindt om een paar dagen of een week te wachten voor een reactie, wil je misschien overwegen in LTC in plaats van Bitcoin. Er zijn een aantal makelaars en bedrijven die deze service bieden, en ze kunnen u voorzien van uitstekende tarieven en gratis marketing voor uw Litecoin-investeringen. Je zou je initiële investering mogelijk kunnen verdubbelen of verdrievoudigen in een korte periode.

Maar zoals bij elke investering moet u zich ervan bewust zijn dat het mogelijk niet zo snel mogelijk afbetaalt als u verwacht.

Het grootste probleem is dat veel mensen de overtuiging hebben dat alle valuta’s gelijk zijn als het gaat om privacy en daarom veiliger zijn. En hoewel er zeker ruimte is voor privacykwesties in andere vormen van cryptocurrencies zoals Dogecoin en Peercoin, is er absoluut geen privacykwesties bij Litecoin. Dit komt omdat de transactiekosten voor deze valuta erg laag zijn en hun transactiebevestigingstijden bijna onmiddellijk zijn. Litecoin is in wezen een onmiddellijke versie van internet en heeft geen inherente privacykwesties die ermee zijn geassocieerd. Terwijl veel mensen litecoin zien als een gemakkelijke manier om geld te verdienen, voor degenen die hun onderzoek hebben gedaan en begrijpen hoe de Marketplace werkt, is het duidelijk dat Litecoin eigenlijk een superieur alternatief is voor de meeste andere vormen van hedendaags geld.

Hoewel de huidige wisselkoers tussen litecoïne en andere vormen van hedendaags geld vrij laag is, betekent dit nog steeds niet dat beleggers aan boord van de Litecoin-bandwagon zouden moeten springen. Immers, hoewel de marktkap van Litecoin momenteel groter is dan die van Dogecoin en verschillende andere top-cryptocurrency, is het helemaal niet praktisch voor de meeste handelaren om regelmatig grote hoeveelheden litecoïne te kopen en verkopen. Het is ook geen geweldige manier om uw beleggingsportefeuille te verhogen, omdat u valuta’s koopt en verkoopt in plaats van alleen maar een enkelvoudig te houden. Litecoin kan zorgen voor een interessante vorm van diversificatie voor de slimme investeerder, maar de primaire waarde is nog steeds hetzelfde: om een goedkopere, snellere transactiebevestigingstijd mainstream valuta te zijn. Zo spannend als het kan zijn om je eigen beleggingsportefeuille te bieden met iets dat bijna twee decennia bestaat, moet je onthouden dat deze markt zal blijven groeien en alleen die individuen die nu betrokken raken, zullen de beloningen later opnieuw plukken.

Momenteel zijn er ongeveer elf verschillende vormen van litecoïne die gebaseerd zijn op verschillende versies van de originele Litecoin-code.

Momenteel winnen die versies die zijn gebaseerd op Scrymps-algoritme in populariteit vanwege hun verhoogde snelheids- en veiligheidseigenschappen. Met de nieuwe blokkentechnologie in volle gang zal Litecoin waarschijnlijk overschakelen naar een bewijs van werk (POW) -algoritme van het huidige bewijs van kleur (pc) in zes maanden of minder. De overgang zal naar verwachting ongeveer twee tot drie maanden na de schakelaar gebeuren. Gedurende die periode ontvangen de bestaande gebruikers van de Litecoin-software ongeveer 50% meer uitbetalingen voor hun transacties.

Klik hier voor meer informatie over Bitcoinmeester