toilet papier

Vraag je je af waarom je lokale supermarkt geen toiletpapier meer aanbiedt? Ze zouden dit moeten doen omdat ze veel winst bieden aan het bedrijf. De langere klanten blijven in hun winkels, hoe meer geld ze verdienen en hoe meer verkopen ze aan het bedrijf maken. Dus, waarom verlengen ze dit aanbod niet aan iedereen die winkelt in hun lokale supermarkt?

Nou, dat is eigenlijk heel eenvoudig. Omdat veel mensen geen toiletpapier regelmatig gebruiken, ziet de retailer het voordeel van iedereen dit product niet te gebruiken. Het is een basisproduct en de meeste mensen kopen het niet alleen omdat het handig kan zijn.

Ze kopen het omdat het op tv wordt geadverteerd en de advertenties toont foto’s van mensen die toiletpapier gebruiken.

Een andere reden is dat omdat het op televisie wordt geadverteerd, er andere bedrijven zijn die proberen een stukje van deze taart te krijgen en bieden dit voor een lagere prijs. Dit veroorzaakt concurrentie in de winkel en het bedrijf kan hun prijzen verlagen om mensen van hen te kopen. Soms biedt de winkel gratis papier als u een bepaald bedrag koopt. Andere tijden, de winkel geeft je flyers die kortingsbonnen bevatten om te gebruiken wanneer je winkelt. En soms heb je geluk en loop je de winkel in terwijl de persoon die winkelt een lege rol papier heeft.

Sommige winkels zoals Home Depot bieden dit als een gratis proefperiode wanneer u elke producten voor thuisverbetering koopt. Je rolt het papier eruit en beslis dan of je het wilt kopen. Als u dat doet, houdt u de doos. U hoeft niet meer rollen papier te houden.

Dus, hoe is dit voordelig voor jou?

Omdat je niet extra geld op wc-papier hoeft uit te geven, hoef je geen extra producten te kopen die je leven gemakkelijker maken. Je hoeft niet uit te gaan en een dollar en een halve zak van fraai toiletpapier te vinden. Je gebruikt gewoon wat je bij de hand hebt en bespaar wat geld. Het is een win-win-situatie!

Nu, als u op het werk bent en een onooglijke rol van papier ontvangt uit uw baas of secretaris, laat het u dan niet van streek maken. Je weet misschien niet wie het toilet met je deelt, maar het is waarschijnlijk een verspilling van geld om rollen papier in de pauze of kantoor te hebben. Bovendien bieden de meeste kleine bedrijven deze speciale deal niet. Soms zetten ze gewoon een rol papier op zodat je aan het einde van de dag gebruikt, wat ook minder duur is dan het kopen van rollen wc-papier.

Koop online het beste toiletpapier op Cleanproduct

Related Post