Wat moet ik weten over darten?

Dus, wat moet ik weten over darten? Het is gewoon een eenvoudig spel dat gemakkelijk te leren en te spelen is. Je hebt geen specifieke vaardigheden nodig en je kunt meteen beginnen met darten. Er zijn verschillende dartsstijlen waaruit u kunt kiezen, waaronder de klassieke dartstijl die wordt gespeeld met een traditionele pooltafel in biljartstijl. In feite is het zo leuk dat je waarschijnlijk in de verleiding komt om te blijven spelen nadat het biljartspel is afgelopen.

wat moet ik weten over darten

Als je op zoek bent naar iets geavanceerder, dan wil je misschien de "dartstijl" proberen – waarbij je darts uit speciaal ontworpen kokers gooit, genaamd "barrels". gorbunov darten. De meest gebruikte barrels voor darts zijn meestal gemaakt van wolfraam, een metaal met een zeer hoge dichtheid en een zeer goede geleiding. Wolfraam wordt vaak gebruikt in communicatiekabels en andere high-tech toepassingen, maar het is ook erg populair bij biljart, vissen, jagen en in sommige sporten zoals basketbal. Als je een mooie loop van wolfraam krijgt, zal deze zeer nauwkeurig overbrengen, zelfs door hele kleine doelen zoals bladeren of insecten.

Andere stijlen van dartborden zijn de "wereld" -stijl, die wordt gespeeld met een rechthoekig bord met drie vakken aan elke kant van het bord. Elke pocket komt overeen met een bepaalde sport, zoals cricket, rugby en bowling, terwijl elke pocket ook overeenkomt met een set darts, die zijn genummerd met letters van het Engelse alfabet. Er zijn ook "halve" darts, die in vieren zijn verdeeld, en "dart" -pijlen, die in elk van hun zes holes in zes darts zijn verdeeld. De meeste dartbordsets hebben een shuttle, een beweegbaar platform aan de onderkant van het bord waarmee de speler zijn darts in de lucht kan lanceren. Afhankelijk van het model zullen sommige dartborden de gebruiker in staat stellen om van het ene schot naar het andere te wisselen zonder de pinnen te verwisselen, terwijl andere vereisen dat de speler zijn shuttle fysiek beweegt om zijn darts te lanceren.

Klik hier: Dartshopleiden.nl