Welke vloertegels moet ik kiezen?

Het schoonmaken van boerderijtegels en douchetegels is een van de belangrijkste taken die een boer of huisvrouw dagelijks moet uitvoeren. De vloertegels praxis moeten grondig gereinigd worden en vaak moeten ze om de twee of drie jaar vervangen worden. Het is beter om een kit te gebruiken dan om een veegborstel te gebruiken, aangezien de voeg doorweekt wordt met water en als u een borstel gebruikt om de voeg schoon te maken, zal er veel vocht achterblijven. Er zijn verschillende soorten tegels op de markt verkrijgbaar, waaronder boerderijtegel, boerderijtegel, douchetegel en keukentegel.

welke vloertegels moet ik kiezen

Een Farm Tiles is gemaakt van houtsnippers en er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van dergelijke vloeren vloertegels. Allereerst bevatten de houtsnippers een goede hoeveelheid cellulose en deze cellulose is erg handig voor het vasthouden van vocht in de vloer. Deze tegels zijn ook bestand tegen ultraviolette straling van de zon waardoor ze lang dezelfde kleur behouden. De tegel is verkrijgbaar in natuurlijke kleuren zoals bruin, grijs en bruin en u kunt er een kiezen, afhankelijk van uw behoefte. Als u echter denkt dat deze tegels er saai uitzien, kunt u er wat kleurcoating op aanbrengen of u kunt zelfs een speciale glansspray gebruiken om de tegel een agnostische uitstraling te geven.

Douchetegels zijn een beetje plakkerig en ze hebben de neiging vrij gemakkelijk te bewegen als je erop loopt. Het reinigingsproces voor deze tegels is vrij eenvoudig, u hoeft alleen de voeg te verwijderen en een mild reinigingsproduct te gebruiken om het hele oppervlak schoon te vegen. Als u echter een glanzende voeg wilt hebben, moet u er een glanzende coating op aanbrengen en reinigingsproducten gebruiken zoals oplossingen op basis van citrusvruchten. Alle tegel- en voegoppervlakken krijgen vlekken door natuurlijke schoonmaakproducten en ook door sommige agressieve.

Klik hier om meer te lezen: Retrotegels