Zet bestanden veilig over: 3 beste software voor jij delen van bestanden aan pc

Het kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor jij computer zou moeilijk bestaan. Moderne overvloed biedt echter veel oplossingen. In deze artikel leert u hoedanig u dus programma kiest om bestanden naar jij computer dichtbij te zetten – zoals welke criteria u zullen zoeken plus welke wanneer de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een buitengewoon -programma voordat het op internet overzetten van bestanden te kiezen, horen u voordat verschillende kenmerken letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit is het voornaamste dat door je opkomt. We kan niet deze persoonsgegevens op handen vallen van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Ieder data room virtuelle -services die in dat artikel terechtkomen beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat zelfs uw bureaus geen toegang hebben tot uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp voordat een bizar artikel, dus laat u de aangaande specialist bedragen.

Gemak

Datgene is dezelfde van de belangrijkste factoren bij het kiezen betreffende een -platform. Deze behelzen functies dit het leven van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

De gemak van het opslaan van bestanden – de moet de bestanden waarin u geïnteresseerd bent in een paar stappen vinden.

Keuze om papieren rechtstreeks in uw repository erbij creëren. Om dit uit te voeren, worden vaak aanvullende diensten geïntegreerd.

Jullie moet volledige controle bezitten over jouw verzenden ofwel ontvangen met bestanden.

Mits het bestand kan aanlanden bewerkt, zouden het jij geschiedenis betreffende het bewerken zijn.

Het is erg geweldig ingeval er bij de pc-versie ook zeker mobiele variant komt.

Prijzen

Iedereen eis het leidend tarief selecteren met een goede prijs en niet te regelmatig betalen aan wat je niet van plan voorkomen te bedienen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft en wat niet.

Volledige grootte met downloadbare bestanden

Het bleek dat datgene cijfer toch wel anders zijn in opslagservices. Terwijl sommige jullie toestaan om bestanden betreffende 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn andere beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jouw service betreffende Apple zijn beschikbaar voordat eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud is een pakje van stuk voor stuk Apple-services, die niet slechts cloudopslag omvat, maar eveneens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het voornaamste voordeel bestaat de express synchronisatie betreffende bestanden voor alle iphone 4, waardoor zij snel open zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en andere diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het platform kan overigens dienen ingeval een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de opslagmedium als server te behandelen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven dichtbij gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, en dit kan winstgevend bedragen.

Dropbox

Dropbox is beslist van de oudste en populairste clouddatarooms.

U heeft veel coole tools die de arbied vereenvoudigen. Handige tips bij de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen jij aanpassingsproces. Lees meer met onboarding in uw applicaties door dit fabrikaat.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijkertijd te bewerken in één bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te zien en de prullenbak. De kunt verwijderde bestanden evenzeer zien in de map op welke manier ze waren voordat zijkant werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt sector uit van het Google-systeem, wat dus snelle plus gemakkelijke into met zijn andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.